Tisztelt Látogató!


 Engedje meg, hogy Köszöntsem weboldalunkon és néhány sorban bemutassam a TransFair & Trade Holding Kft-t.  

 Társaságunk működésének alapja az ügyfélközpontúság.  Amikor meg-alapítottuk a céget, célunk egy olyan vállalkozás létrehozása volt, amely tökéletesen  felismeri ügyfeleink igényeit és eleget tesz azoknak, ebből kifolyólag legfontosabb számunkra látogatóink teljes körű elégedettsége. 

 Akár egy vendégszerető házigazda, a Transfair & Trade Holding Kft. is arra törekszik, hogy partnereit  minőségi termékekben, szolgáltatásokban részesítse. Ahogyan a mottónk is sugallja, fontos számunkra, hogy ügyfeleink megtalálják kínálatunkban pontosan azt, amire szükségük van. Termékeinket több szemszögből is, minél részletesebben és lényegre törve igyekszünk bemutatni, hogy mindenki a legjobb döntést hozhassa meg mielőtt kiválasztaná azokat. 

 Továbbá igyekszünk kizárólag minőségi termékeket kínálni ügyfeleinknek az utólagos extra  kényelem és gondmentesség érdekében. Ezért szoros kapcsolatban állunk a gyártókkal és Magyarország legnagyobb nagy-kereskedéseivel, hogy a széles választékukból a legjobb terméket tudjuk biztosítani a lehető legrövidebb időn belül. Mindezeket versenyképes árakon, ugyanis a költségtakarékosság a vásárlások egyik legfőbb része. 

 Bízunk abban, hogy Ön egy igazi partnerre talál cégünkben, és teljes mértékű elégedettséget élvez termékeink és szolgáltatásaink által. 


 Üdvözlettel: 

 TransFair & Trade Holding KftKAPCSOLAT:


  • 2165 KISNÉMEDI, Rákóczi Ferenc utca. 44.

  • Telefon: +36 70 433 8184

  • E-mail: info@ttholding.hu